Dit is Jazler SOHO

Het studioscherm is opnieuw ontworpen om flexibel en aanpasbaar te zijn aan de behoeften van elke studio. Je kunt kiezen uit meerdere lay-outs en weergaven voor je tracks.

Meerdere indelingen
Een van de vele alternatieve weergaven van de hoofdstudio in HD-resolutie.

Als uw scherm geen HD (1920 × 1080) ondersteunt, kan Jazler SOHO compacter zijn, voor lagere resoluties.

Controlepaneel
Het hoofdmenu van Jazler SOHO, ontworpen om binnen enkele seconden efficiënt toegang te hebben tot alle secties. De keuzelijst met invoervak ​​naar het scherm in de rechterbovenhoek van het scherm is op veel plaatsen te vinden, zodat u binnen enkele seconden van de ene sectie naar de andere kunt springen.

De liedjesbibliotheek van Jazler SOHO is een volledig uitgeruste bibliotheekeditor voor uw liedjes, categorieën, mixpunten met veel weergaven en filters. Je kunt ook meteen zien wanneer een nummer in de afgelopen dagen is afgespeeld en enkele statistieken.

Spots & Commercials bibliotheek
In de bibliotheek van Spots & Commercials bewaart en plant u al uw commercials en jingles die tijdens een reclameboodschap worden gebruikt. De rood gemarkeerde reclamespots zijn verlopen en worden niet meer uitgezonden. U kunt ook commercials of jingles aan de bovenkant vastmaken, zodat u er gemakkelijk toegang toe hebt.

Een extra optie op Jazler SOHO is de live ingebouwde microfoon, die de muziek verlaagt en je lijn- of microfooningang opent voor mixen. De auto-off knop sluit ook automatisch de microfoon en start het volgende nummer in vol volume als je op Volgende klikt.

Klik op het logo hierboven om naar de download te gaan.

Het programma is als demo te downloaden bij Jazler. Zo krijg je een indruk van de mooie layout van het programma. Het is een heel mooi stukje software geworden. En het heeft ook iets weg van de vorige versie RadioStar. Dus ben je op zoek naar een mooie automatiserings software. Dan kan Jazler zeker iets zijn.

deel

Misschien ook interessant

Reacties gesloten.