Mijn favoriete muziek

Mijn muziek keuze is eigenlijk wel redelijk breed te noemen. De echte Nederhits gaan er best wel in. Zolang het geen smartlappen zijn ben ik al tevreden. Het Goede doel of Bluf maar ook diverse solo artiesten zoals Marco Borsato en Andre Hazes sr mag ik graag horen.

Ook feestnummers met een lekker tempo kan ik wel waarderen. En vind de Ko gebroeders en de Wannebiezz zeker leuke muziek maken. En ze komen zeker zo nu en dan voorbij in mijn programma. 

Nu is het ook niet zo dat ik een hele dag naar Nederlandstalige muziek luister oo nee.

Er is zoveel mooie muziek gemaakt. Maar dan gaan we terug naar de 60’s en de 70’s’. Wat denk je van de Beatles of Cliff Richard en ga zo maar door. Maar ook the Cats uit Volendam of Pussycat uit Limburg. staan bij mij in de favorieten lijst. Ook John Denver mag niet ontbreken in mijn favorieten. Het was fantastische artiest en jammer genoeg veel te vroeg onze planeet verlaten door een noodlottig ongeval met een vliegtuigje.

Nu moet je niet denken dat dit het is maar zo maar een greep uit al die artiesten die er zijn en zijn geweest. Ook de moderne hits van Ed Sheeran of Lady Gaga mag ik graag horen. En dat is maar goed ook want als je een radio programma maakt dan kun je niet alleen muziek draaien die jezelf ontzettend leuk vind.

Ook mag ik graag naar programma’s kijken met nieuwe talenten. Dat is vaak genieten en soms is het optreden en de uitvoering nog beter dan het origineel. Gelukkig staat YouTube er vol mee en ik kan er me uren mee vermaken. Maar ik zal vast niet de enige zijn denk ik. Op deze webpagina zal ik je kennis laten maken met nieuwe artiesten of opkomende bands. Dus kom zeker nog eens op visite.

deel

Reacties gesloten.