Programma

Tja wat kan je verwachten in het Blije uur. Nou dat is altijd weer een verrassing vaak gebruik ik een thema als rode draad in het programma. Het thema kan bijv.. zijn de 70s of the 80s het heden of verleden. Maar ook thema’s als country of romantische klanken. Een favoriet is van mij is het foute uur, de foute plaatjes van toen.

Verder behandel ik ook nieuws uit de social media waar ik het graag met de luisteraars mag hebben over leuke onderwerpen die voorbij komen op de social media. Ook de mystery artiest is een kindje van het Blije uur. Elke week kies ik uit de diverse inzendingen een artiest uit die net begint aan zijn muzikale carrière. Dit kan iemand zijn uit Holland maar ook uit een ander land.

Het Blije uur

Het nummer is dan de hele week te beluisteren in de non-stop programmering van Q5Radio. En wordt gepromoot op onze social media pagina’s.

Verder draai ik veel nummers op verzoek. En dat is erg leuk om te doen. Er worden soms nummers aangevraagd waarvan ik zelfs het bestaan niet van wist.

Ik hoop je eens te mogen begroeten op Q5Radio.nl. Elke zaterdag tussen 19 en 22 uur te beluisteren en live vanuit studio 10.

Het Blije uur met Pascal